Кола блъсна жена и дете на пешеходна пътека

Крими

02-06-2015, 14:44

Снимка:

Varnautre.bg (архив)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Акция ЗЕБРА” обединява варненските медии

Получили са контузии

34-годишна варненка и дете са били блъснати на пешеходна пътека на бул. "Съборни". Инцидентът станал в ранните сутрешни часове на 1 юни, съобщават от полицията. Жената и детето са ударени от лек автомобил "Фолксваген", управляван от 57-годишен жител на града с инцииали В. В. Получили са контузни наранявания, като след посещението в болница са освободени за домашно лечение.

Няколко часа по-късно 38-годишната водачка на лек автомобил "Опел" блъска възрастна пешеходка на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Стефан Караджа". 69-годишната жена, която пресичала на пешеходна пътека, е с контузия на глезена.

19-годишно момче е пострадало при катастрофа, предизвикана от пиян шофьор. Произшествието станало на бул. "Васил Левски" в следобедните часове вчера. Момчето се возило в лек автомобил "Опел", който бил застигнат и ударен от "Рено" с 54-годишен водач с инициали И. К. В резултат младежът е получил контузии на главата и гърба, но за живота му няма опасност. Тест с дрегер показал, че И. К. шофира с 1,84 промила алкохол. Взета му е кръвна проба и е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Несъобразена скорост предзивика катастрофа ден по-рано на пътя за "Златни пясъци". При навлизане в ляв завой 35-годишният водач на BMW с инициали Х. М. губи контрол над колата, която навлиза в съседната лента и удря "Пежо". Пострадал е пътник от BMW-то, който е с контузия на лявата китка.