Най-голямата модна агенция по морето отбеляза 10 години

Мира Матеева подари на своите момичета, приятели и бизнес партньори страхотен празник

С грандиозен моден спектакъл собственичката на VIP FASHION GROUP – Мира Матеева и екипът и  отбелязаха 10- ия юбилеен рожден ден на  модната агенция.

Домакин на събитието бе Planet club - Варна, където над 250 гости от цяла България уважиха празника.

Още снимки от събитието разгледайте в ГАЛЕРИЯТА тук!

За десет години Модна Агенция VIP FASHION GROUP е организирала над 500 модни и светски събития, с  което доказа своя професионализъм и класа .

Агенцията е продуцент и организатор на ежегодния моден форум - ФЕСТИВАЛ НА МОДАТАТА И КРАСОТАТА, както и на най-престижния конкурс за красота в региона - МИС ВАРНА.

За своята 10 – годишнина екипът на VIP FASHION GROUP впечатли гостите с бляскаво и ефектно модно шоу, а под светлините на прожекторите застанаха , както най-утвърдените манекени, така и новите лица на модната агенция.

Те представиха последните модни колекции на марките: BANDEROL, модна къща VETEIDA, с дизайнер Весела Василева и модна къща ТОНЕНА с дизайнер Стойка Хаджиева – Новкова. Гостите аплодираха и екстравагантната колекция корсети и бански костюми с марка TONY LANS. Всички присъстващи имаха удоволствието, както да опитат , така и да се насладят на атрактивното  и нестандартното  представяне на живата алкална вода – ADVA,  която се превърна в истински хит сред почитателите на красотата и здравословния начин на живот.

Атракцията на вечерта бе участието и на част от най-малките модели на  VIP FASHION GROUP на възраст между 6 и 12 години, които са завършили професионалната школа за деца модели към Агенцията.

Изненада беше специално изработена корона , с която манекените на VIP FASHION коронясаха своята любима шефка и и пожелаха още много творчески успехи. Сред многобройните подаръци бе и огромен колаж, в който са събрани най-любопитните кадри от събитията , сътворени през последната година.

Мира Матеева лично благодари ,както на целия си екип , така и на всички приятели, партньори и медии за подкрепата през годините. Достойно място на сцената зае и хореографката на Мис ВарнаДиди Янкова, която е част от творческия екип на агенцията от самото й създаване.

Вечерта завърши с разрязването на огромна торта, а ритуала се проведе под светлините на камерите и светкавиците на фотоапаратите, които буквално огряха сцената.

Водещ на шоуто бе  актьора Галин Гинев, а за доброто настроение на гостите се погрижиха танцьорите от клуб по спортни танци Одесос денс.