Революция Z и сръбска група гостуват на ТУ РОК ФЕСТ

Най-голямото рок събитие на Варна "разцепва мрака" за четвърта поредна година

Шоумените от популярната група "ШЕКИ", любимците на учениците - Революция Z и сръбската група BY-PASS са сред специалните гости на тазгодишното издание на ТУ РОК ФЕСТ 2015, което ще разтърси Варна за четвърта поредна година. Ментори на концерта на входа на Морската градина тази събота ще бъдат Митко Кърнев от D2 и Амалия Ненова - работила в продължение на 8 години по световните сцени с Робин Гиб от Би Джийс. Водещ ще бъде Елена Розберг от радио Z-ROCK.

Тази година в надпреварата за наградите на ТУ РОК ФЕСТ се включват и победителите от Голямо междучасие 2015 – Panic Station, а варненската група "ШЕПОТ" ще представи за първи път авторската си песен – награда от предишното издание на феста, която беше записана в студиото на група "Сигнал" в София.

На сцената пред входа на Морската градина ще свирят още избраните от менторите групи - AXEZ, ВЗЛОМ, OUT OF TUNE и PARADOX. Финалът е запазен за Амалия Ненова и нейната банда, които ще представят трибют на легендарните LED ZEPPELIN. Заедно с нея на сцената ще се качат Людмил Стойнев - китара, Стоян Янкулов - ударни и Ивайло Павлов - бас китара.

Мощен звук, ефектни визуални и светлинни решения и много изненади ви очакват на ТУ РОК ФЕСТ 2015, с който официално се закрива лятото и се дава старт на академичния сезон. Организатор e Технически университет-Варна с подкрепата на Община Варна, а входът е свободен.

Към събитието във Facebook