Топ 10 на "Евровизия" според букмейкърите? (видео)

България се изкачва в списъка на фирмите за залагания

Както и преди месец букмейкърите продължават да прогнозират победа за Русия в конкурса "Евровизия", който ще се проведе през май в Швеция, с песента “You Are The Only One” изпълнена от Сергей Лазарев.

След протеклите в цяла Европа концерти представящи песните и участниците тази година, коефициентите се пренаредиха, но водач в листата продължава да бъде Русия, зрителите обаче си имат още един любимец и това е Франция представена от Амир.

Френската песен измества от второто място Швеция, която е следвана от Австралия, присъединила се миналата година към музикалното семейство на Европа. Челната петица се затваря от песента на Малта.

Българската песен представена от Поли Генова се изкачи от 13-та до 10-та позиция според коефициентите на букмейкърите от всички 43 държави участващи тази година. С по-големи шансове от България са още Сърбия, Армения, Латвия и Украйна.

В залозите за „Топ 10“, обаче България е вписана с още по-голям шанс с отредена 9-та позиция. Според букмейкърите, Поли Генова ще се класира с пети резултат на втория полуфинал когато ще се представи с песента „If love was a crime“.

Ако се съди по броя на преглежданията в YouTube канала на „Евовозия“ Поли Генова води дори и Сергей Лазарев с 1,4 милиона гледания. Макар, че на своя канал Лазарев е натрупал 7,2 милиона.

Най-гледаната от тазгодишните песни кандидатки в канала на конкурса е Полша.