Звездното влияние върху взаимоотношенията за петък, 3 ноември

Луната е последен ден от растящата си фаза и ще влезе в знак Телец в 11:47 ч., почти е пълнолуние, което засилва чувствеността и емоциите. Освен това е петък – ден на Венера – богинята на любовта. Благоприятно време за любов, свалки и срещи. По това време всички са по-очарователни, особено жените. Венера е все още в знак Везни и съдейства за романтиката.
Ако имате някой човек в предвид, но още не сте направили нищо по въпроса, то сега е време да действате. Времето е благоприятно за едно пътуване сред природата. Атмосферата, създадена от интимна вечеря на свещи, шампанско, казване на няколко умело подбрани стиха, приятна и нежна музика, някое символично подаръче, могат да сломят сега всяка съпротива. Покажете очарователни светски обноски, повече галантност от мъжете и повече изящество и женственост от жените. Полезно е да се вложи малко артистизъм. Подберете точните комплименти, но бъдете умерени. Може да завършите вечерта с лек масаж на врата и раменете, но само до там. Ще остане спомена за една незабравима вечер. С нетърпение ще очакват следваща ви съвместна среща. Не стигайте до интимности в този ден. Денят не е подходящ и може да развалите всичко.
Любовните връзки започнали в това време ще бъдат дълготрайни и стабилни. Тези отношения ще бъдат изградени върху уважение, подкрепа, вкл. финансова, но те рядко биват бурни и страстни.
Не пречи и тези, които вече имат установен партньор да направят същото, за да внесат малко романтика във връзката и да съживят позагасналите чувства.