Варненката Албена Михова взриви ефира: Подлата постъпка на Слави Трифонов ме разболя!

Варна Лайф

03-05-2024, 12:20

Снимка:

mamche.net

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тя разказа всичко, без да се интересува дали ще разсърди Дългия, или не.

Ефирът се взриви от болезнената история на комедийната актриса Албена Михова, на която обаче този път далеч не й бе до смях. Чаровницата се реши да повдигне завесата около личния си живот и неща, които никога досега не беше споделяла. А думите й шокираха зрителите.

Най-голямата бомба беше признанието на Михова за болестта й, която отключила след крайно подла постъпка на Слави Трифонов и екипа му. Албена разказа всичко, без да се интересува дали ще разсърди Дългия, или не.

„Бях родила. Тъкмо бях родила сина си и се оказа, че Слави вече няма нужда от мен в предаването си. Показаха ми червен картон и аз останах сама с бебена ръце и без пари. Тогава преживях такъв огромен стрес, че се разболях от Хашимото, болест на щитовидната жлеза. Това нещо си го влачиш цял живот, няма пълно излекуване“, сподели Албена Михова и буквално активира бомба с разказа си.

Варненката добави, че след уволнението й, от шоуто не успели да й намерят подходящ заместник и в един момент я извикали отново. Михова приела, доверила се, но не след дълго пак й били шута, този път за постоянно. А Албена се озовала на квартира и без доходи, с бебе на ръце… и само Бог й помогнал да й прати чудо, за да оцелее в онзи период.