Премиерата на филма "Диада" срещна новия кмет на Варна с Мария Бакалова

Варна Лайф

13-11-2023, 15:52

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Във Фейсбук профила си Благомир Коцев съобщи, че е поканил холивудската звезда да дойде за посрещането на кораба " Св. Св. Кирил и Методий" във Варна през април.

Новият кмет на Варна, Благомир Коцев се срещна с холивудската звезда Мария Бакалова на премиерата на филма на Яна Титова "Диада" във Варна. За срещата разказа самият той в социалните мрежи.

При запознанството им, Бакалова е изразила съжаление, че не е успяла да пристигне във Варна на време за изпращането на кораба " Св. Св. Кирил и Методий" и екипа на проф. Пимпирев за 32-ата антарктическа експедиция. Актрисата е споделила, че да се качи на борда е нейна мечта.

"За мен пък това беше едно от вълнуващите събития в първия ми ден като избран за кмет на Варна. С Мария Бакалова си говорихме за усилията и за постигането на резултати." каза още новият кмет на Варна и допълни, че по време на разговора им е поканил бургазлийката да дойде във Варна и за посрещането на кораба през април.

"Ще очаквам да дойде и този път да успее да се качи на борда.

Благодаря на Мария за доверието ѝ в потенциала на Варна и искрено желая големи успехи в Холивуд на нашето талантливо момиче! Хубаво е, когато българите се подкрепяме!" заяви Коцев.