Вълна на съпричасност в социалните мрежи след пожара в голям хипермаркет във Варна

Животът

28-05-2024, 15:33

Снимка:

Фейсбук/Аз вярвам и помагам

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Създателят на благотворителната кампания „Аз вярвам и помагам“ Владислав Николов с прочувствен пост по темата във Фейсбук.

Публикация във Фейсбук на създателя на благотворителната кампания „Аз вярвам и помагам“ Владислав Николов отприщи вълна на съпричастност към собствениците на пострадалия в пожар голям хипермаркет във Варна.

Ето какво написа Владислав Николов в социалната мрежа:

„Тази публикация ще бъде малко по-различна от обичайните...ще бъде тъжна, но не всичко е розово в този свят, защото има и черно...

Едната снимка е от днес 27.05.24г, когато отидох на място пред хипермаркет "Avetisyan" да проверя ситуацията, а в коментар е другата снимка е от преди малко повече от месец на 12.04.24г, когато собствениците и служителите на хипермаркета ме потърсиха САМИ и ни дариха множество на брой ръкавици, лопати, кабелни връзки, тиксо, ограждащи ленти, чували и още много неща в подкрепа на нас от благотворителна кампания "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на мащабното ни събитие за събиране на капачки, стотинки и парични дарения пред Катедралата в град Варна! 

Прочетох много публикации, коментари и обидни наричания към хората и собствениците от хипермаркет "Avetisyan" и заставам с лицето си да кажа, че имат моята подкрепа и уважение!

Те ни подадоха ръка в момент, когато имахме нужда и сега е ред на нас!

Лесно е, когато някой е на земята да бъде ритан, но аз не одобрявам това поведение и искам да покажа уважение към хора в нужда!

Каквато и да е ситуацията споделям, че аз и хората около мен ще бъдем в помощ ако приятелите ни от хипермаркет "Avetisyan" имат нужда от нея и от нас!

А за сърцето за капачки пред хипермаркета няма какво да кажа, защото е непокътнато!!!! Все едно е било покрито от положителна енергия и защита по време на злощастната ситуация...

Най-важното е това, че няма жертви!

Продължаваме обединени!“