Треньор на "Черно море" паникьоса близките си и вдигна полицията на крак

Архив Варна

03-02-2010, 10:08

Автор:

ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА

Всичко от Автора

Треньорът на детския отбор във футболен клуб "Черно море" Георги Костов паникьоса роднините си и вдигна на крак варненската полиция късно снощи, съобщиха от ОДП Варна.

Близо 3 часа униформените издирваха Костов и приятелката му Ива, след като баба му подаде сигнал, че двамата са в неизвестност. Развръзката на случая се оказа щастлива. Двойката се завърнала в дома си днес в 2 часа след полунощ. Оказало се, че не са изчезнали, а са закъсали с колата си и нямало начин да се обадят на близките си да не се притесняват.


Георги и Ива излезли от дома си вчера по обяд, като оставили бебето си, което на година и половина, на 85-годишната му прабаба. Двамата казали, че излизат за малко и няма да си вземат мобилните телефони. След като навън се стъмнило, прабабата започнала да звъни на приятели, роднини и познати и да ги издирва. Около 23 часа тя вече се обадила в полицията. Разследващите незабавно организирали група за издирването на изчезналите. Веднага започнали проверки на адреси и техни близки, които в миналото са имали проблеми с правораздавателната система.


Два часа след полунощ семейството се завърнало в дома си. Двамата останали изненадани от паниката и полицията и обяснили, че са се срещнали с техен познат и пътували извън града. Колата им обаче аварирала и нямало как да се обадят, че не могат да се върнат навреме.