Димитър Трендафилов: След контролите с Калиакра и Поморие ще определи групата

Спорт

14-07-2011, 10:05

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Специалистът ще даде последен шанс на своите подопечни да покажат нужните качества.

Наставникът на Спартак 1918 Димитър Трендафилов бе категоричен, че след двете проверки, които предстоят „соколите”, ще определи кои футболисти да останат в отбора. Както е известно Трендафилов иска да редуцира групата от 23-ма души на които ще разчита за предстоящият сезон в Източната Б група.

Специалистът ще даде последен шанс на своите подопечни да покажат нужните качества в проверките с Калиакра днес от 18 ч. на „Коритото” и с Черноморец (Поморие) в събота, след което ще освободи двама. Най-вероятно вратата ще бъде посочена на двама измежду Александър Милев, Иво Михайлов и Беадир Беадиров, които са на проби.

„Не мога да си правя изводи от мача с Спартак (Плевен), тъй като в тази среща момчетата бяха много изморени от тежките натоварвания на лагера в Трявна. Въпреки това, добихме някакви впечатления от новите футболисти. Сега в тези две контроли които ни предстоят, ще определим, кои от момчетата да останат в отбора”, каза Трендафилов.

„Оттук нататък, за да дойде друг нов в тима, той трябва да е с класа над останалите”, категоричен бе наставникът на „соколите” Димитър Трендафилов.