Черно море отпътува за София с група от 18 футболисти

Спорт

22-11-2011, 13:26

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В клубния автобус не се качиха наказаният Мирослав Манолов, контузените Дончо Атанасов и Тодор Колев, както и Михаил Лазаров и Станислав Стоянов

Черно море потегли днес по обяд с група от 18 футболисти за гостуването си на Миньор в среща от втория кръг на турнира за Купата на България.

В клубния автобус не се качиха наказаният Мирослав Манолов, контузените Дончо Атанасов и Тодор Колев, както и Михаил Лазаров и Станислав Стоянов. Атанасов и Колев имат разтежения от мача със Светкавица.
Наставникът на „моряците” Стефан Генов заяви, че Росен Колев и Ивелин Янев не са напълно възстановени и ще ги пусне в игра, само ако те преценят, че са готови.
"В края на сезона започва да се чувства умора. Отиваме за победа в Перник и целта ни е да достигнем колкото може по-напред в турнира, независимо че имаме проблеми", каза Генов.
Черно море ще отседне в София преди срещата, която е утре от 13.30 часа на стадион "Миньор".

Групата която отпътува от Варна: Илко Пиргов, Петър Денчев, Александър Александров, Сашо Александров, Росен Колев, Ивелин Янев, Християн Попов, Георги Илиев, Хермес Паломино, Самуел Камазола, Веселин Марчев, Румен Николов, Симеон Симеонов, Георги Божилов, Димитър Петков, Янчо Андреев, Даниил Ратников и Илиян Капитанов.