Благой Пасков: Винаги съм знаел, че Спартак има повече фенове от Черно море

Спорт

16-08-2013, 16:41

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Юношата на ЦСКА, който за последно игра в Светкавица (Търговище), е оптимист за представянето на неговия отбор в утрешния мач с Добруджа.

"Винаги съм знаел, че Спартак Варна има повече фенове от Черно море", това каза за Varnautre.bg новият футболист на соколите Благой Пасков. 

"Въпреки че не сме много добре финансово, смятам, че може да победим Добруджа в тази среща. Знаем, че няма да ни е лесно, но всички в отбора сме наясно, че няма лесни мачове. Ние сме футболисти - професионалисти и след като стъпя на терена, независимо на тренировка или официален мач, мисля само за играта си. Така че не трябва да се оправдаваме с финансовото ни състояние. Всички сме млади и играем с настроение. Факторът домакинство ще е в наша полза, въпреки че голяма част от феновете на Спартак ги няма. Не съм запознат в детайли със случващото се между тях и собствениците. Винаги съм знаел, че Спартак има повече фенове от Черно море. Като малък по-често чувах за Спартак и техните фенове отколкото за Черно море и привържениците им. Въпреки липсата им обаче, пак ще имаме предимство на нашия стадион. Свикнали сме с терена и обстановката", каза нападателят на варненци.

Спартак приема Добруджа утре от 18 ч. на Коритото.