Над 60 кандидати за руския сериал "Кости" на кастинга във Варна

Кастингът продължи около два часа

Над 60 ранобудни варненци отидоха на кастинг в неделната сутрин пред сцена "Раковина" в морската градина.Точно в 10:00 скаутите на "Талънт Партнърс", кастинг агенцията ангажирана с набирането на статисти, обясниха надълго и широко какво се изисква от участниците и какво им предстои.

Възрастовата граница на желаещите да се снимат варираше от 18 до 65 години. Млади момичета и момчета, лели, каки, семейни двойки, та дори и бременна в седмия месец видя репортер на varna.utre.bg.

Снимките за сериала са последни за първият сезон на руската версия на сериала "Кости" и ще се състоят на 3-ти и 4-ти септември. Сцена за кадри от сериала ще бъдат Летище Варна и хотел на Златни пясъци.Снимачният ден продължава по 12 часа, но понякога и повече.

Междувременно, звездното нашествие покрай екшъна "Непобедимите" 3 се пренесе към столицата. Днес екипите имаха заслужена почивка след като Слай, Уесли и компания отпътуваха от морето със своя снимачен екип.

От утре до 29-ти август втори снимачен тим ще снима специални каскади и водни надпревари с каскадьорите и дубльорите на звездите от филма "Непобедимите" 3.