Радиестезист от Варна твърди, че знае къде е изчезналият Боинг 777

Космически вакуум е причината за изчезването на малайзийския "Боинг" 777-200

Това твърди д-р Добри Стойков от Варна, който е основател и ръководител на единствения в Европа Радиестезичен център за диагностика и изцеления на кармата и други изследвания, съобщава "Телеграф".

Докторът е категоричен, че знае къде е самолетът. Той и негови колеги от центъра проследили по енергиен път маршрута на и местонахождението и са готови да съобщят данните на компетентните власти. По думите на Стойков това трябва да стане много бързо, защото забавянето би довело до нови допълнителни фактори, които могат да променят условията и местостоенето на самолета.

"Искам да дойдат и да им кажа истината, която да научи целият свят. Самолетът не е отвлечен и не е аварирал. Част от хората бяха живи. За съжаление, опитите ни да съобщим нашата информация не дадоха резултат. Имам надежда, че чрез вас информацията ще бъде разпространена и всичко ще приключи добре. Така светът ще научи и ще повярва, че радиестезията е космична наука", сподели д-р Стойков.

Според него изчезването на самолета е свързано с т. н. космически вакуум, при който електрониката блокира и уредите отказват да работят.

Стойков твърди още, че подобна е и причината за потъването на кораба край бреговете на Южна Корея.