Раданова сезира главния прокурор за „Зимния дворец“, реже глави

Служебният министър уволни ръководството на търговското дружество "Академика 2011"

„Ще назначим други членове на Съвета на директорите на „Академика 2011″, които да разбират какво означава поемане на ангажименти и правилни действия, включващи отчитане към Министерството на спорта. Ако е необходимо ще вземем и други, още по-крайни мерки. Разберете, аз съм човекът, който най-много държи Зимният дворец да си върне славата от едно време. Големият въпрос обаче е дали това е нужната цена? Аз съм спечелила най-големите си отличия в това спортно съоръжение пред родна публика“, заяви Раданова.

Служебният министър на младежта и спорта Евгения Раданова ще сезира главния прокурор Сотир Цацаров за казуса със „Зимния дворец“. Раданова даде пресконференция, на която разкри подробности по темата.
„Трябва да е ясно, че не съм дошла тук днес с цел реваншизъм. На базата на проблема назначих вътрешен одит, за да ми бъде обяснено всичко в детайли. Видях обаче, че това са хора, с които няма как да продължа работата си. Разберете няма как да останем равнодушни, ако смятаме, че има факт по изпълнението на тази обществена поръчка, с който не сме съгласни. Именно поради това ни несъгласие бе решено да бъде направен спешен одит на възложителя ТД „Академика 2011″, както и на самата поръчка по изпълнението на ремонтните дейности.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ В SPORTONLINE.BG