Животът на заподозрения за убийството на жена си културист вече е извън опасност

На 28-годишната Керанка е била прерязана сънната артерия

Емил Скорчев, който е заподозрян за жестокото убийство на жена си, и самият той беше тежко ранен с прободна рана на шията, вече е стабилизиран в болницата "Св. Анна" и животът му е вън от опасност, съобщи БЛИЦ. Докторите са се борили цяла нощ за живота на младия мъж, настанен в реанимацията на МБАЛ "Света Анна". Тази сутрин той е преместен в отделението за съдова хирургия, където през цялото денонощие се охранява от полицаи. 

Аутопсията на тялото на 28-годишната жена, намерена от полицията мъртва в неделя сутринта, показала, че тя е била прободена 4 пъти в гърдите, след което е била прерязана сънната й артерия. Издъхнала е бързо, пише БЛИЦ, цитирайки съдебни медици. Името на жената е Керанка. Конкретните причини за кървавата драма ще станат ясни, едва след като оцелелият Емил е в състояние да говори и бъде разпитан, обясняват от прокуратурата във Варна.

Емил Скорчев, за когото по-рано стана ясно, че е културист и наркоман, е и бивш шампион по културизъм, а според разследващи най-вероятно е откачил заради анаболите и стероидите. 

 Всичко по темата:
 Кървава драма край гробищата в Тополи