С много настроение и рибни деликатеси завърши „Промоционална кампания на продукти от рибарство и аквакултури в община Вълчи дол”

През месец Септември, община Вълчи дол беше домакин на поредица забавни събития, част от „Промоционална кампания на продукти от рибарство и аквакултури в община Вълчи дол”. Посетителите имаха удоволствието да участват в риболовно състезание, в кулинарно състезание, в дегустации на риба и рибни продукти, да посетят образователни семинари и да се насладят на панаир и изложение на риба и аквакултури. За най- малките беше организиран детски карнавал. Събитията се проведоха в периода 19 – 22 септември.
Всеки един от посетителите имаше възможност да опита богато меню от различни рибни деликатеси. Жителите на община Вълчи дол дегустираха и нетрадиционния, но здравословен шейк от спирулина. На дамите бяха предложени разнообразни козметични процедури от водорасли.
Организаторите на събитията, част от промоционалната кампания на продукти от рибарство и аквакултури в община Вълчи дол изненадаха посетителите с богата концертна програма с участието на младите таланти от Бънджи сингърс. Стотици хора пяха заедно с поп идола Миро на площада в града, който остана в сърцата им.
Като част от промоционалната кампания на продукти от рибарство и аквакултури в община Вълчи дол беше организирано и изложение с над 24 вида на жива риба и аквакултури, които привлякоха малки и големи.
По време на петте събития, които бяха част от промоционалната кампания, за доброто настроение на посетителите се грижеха популярният радиоводещ Димитър Горчев и чаровната Йелена Джоржевич.
За най – малките посетители организаторите бяха подготвили забавни викторини и много награди. Богатата музикална програма, подготвена от организаторите докосна сърцата на посетителите, които се хванаха на дълго хоро. 

Галерия от събитията можете да видите тук.


Дейностите са част от проект «Промоционална кампания на продукти от рибарство и аквакултури в община Вълчи дол», мярка 3.4. "Развитие на нови пазари и промоционални кампании", Ос № 3 "Мерки от общ интерес", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор «Рибарство» 2007-2013 г. на Република България, финансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за рибарство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Вълчи дол и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.