Само във Varnautre.bg: Сватбената снимка на Керанка и убиеца й Емил

Емил бил много проблемен, още когато живеел в жилището на баща си в центъра на Варна

Сватбата на убитата 28-годишна Керанка Стоянова и мъжът й Емил Скорчев, който я закла е била на 11 август 2011. Източник на Varnautre.bg, пожелал анонимност, предостави снимката от венчавката на двамата във Варна. Тържеството било скромно и на бракосъчетанието не са присъствали много хора. 

Когато двамата се запознали, много скоро след това се оженили и отишли да живеят на село. Става дума за добричкото село Поручик Гешаново, където преди дни криминалисти изкопаха трупа на бабата на Емил - Елена. Емил е бил много проблемен и постоянно се замесвал в скандали и боища в квартала, довериха още източници на Varnautre.bg. Съседите му вдигнали ръце и някак успели да го принудят да напусне жилището си в блок в центъра на Варна. 

Откатко Скорчев се изнесъл, вече 3-4 години в квартала нищо не са чували за него, до момента на трагедията, която се разигра до гробищата в Тополи. За Керанка казват, че му се подчинявала. 

Трагедията с младата жена, чието погребение беше днес в родния й Бургас, е била предшествана и от други тежки сътресения в семейството й. Майка й се влюбва в друг мъж и заминава с него в чужбина, баща й умира от инфаркт. Страната напуска и брат й, който в момента живее в Лондон. Във Варна тя няма друг по-близък човек, освен съпруга си Емил, който обаче за неин ужас се оказва психопат-убиец. 

Днес следобед Емил Скорчев призна пред съда: Обичах жена си, съжалявам за смъртта й. Варненският окръжен съд остави обвинения в убийството на съпругата си културист заради опасност да посегне на живота си.

Всичко за Кървавата драма край гробищата в Тополи прочетете тук