Бижев: Можем да се класираме в ТОП 6, вярвам в този отбор

Не е важно колко гола ще вкарам, само да помогна на тима

Голмайсторът на Черно море в контролите Вилян Биве, сподели сред равенството 3:3 с Домжале, че "моряците" разполагат с всички аргументи да се класират в ТОП 6 на "А" група. Младият нападател коментира и престоя си в Славия, където реализира едно попадение за 10 мача.

"Играем добре, вижда се в контролите, които направихме в Анталия. Дано да продължим да се представяме по същия начин и в мачовете от "А" група. Радвам се, че успях да вкарам 6 гола за трите мача в Турция с фланелката на "моряците" и се надявам да продължа да бележа и в шампионата и Купата на България", каза Бижев.

Запитан колко гола иска да реализира в първенството, младият нападател каза: "Не е важно колко гола ще вкарам, пет-десет, дори 30. За мен е важно да бележа, за да помогна на отбора да си преследва целите. Вярно е, че в Славия съм реализирал 1 гол за десет мача, но влизах по за 10 минути, което прави игрово време 100 минути. Това е равно на един мач", уточни Бижев. - "Стилът на игра много ми допада, също така и тактическата постройка. За първи път играя в такава система. Допада ми, защото влизам зад защитниците и ги изненадвам. Мога и на крак да играя".

"Може да се каже, че ще е трудно да се класираме в първата шестица, но аз вярвам в този отбор, че можем да го постигне", завърши новото попълнение на варненци.