Молът и охранителната фирма с роднинска връзка

Фирми с един и същ адрес и управители с еднакви фамилии

Роднинска връзка между охранителната фирма, чиито служители пребиха до смърт 52-годишният Нягол Петров и дружеството-собственик на Гранд мол излезе наяве в Търговския регистър. От справка в него става ясно, че едноличен собственик на капитала на "Джи ем секюрити" е "Оркид мениджмънт България" ЕООД. Седалището и адресът на управление са регистрирани на адрес ул. "Андрей Сахаров" No 2 Гранд Мол, ет. 2, административен офис. 

Едноличният собственик на "Оркид мениджмънт България" пък е "Белпорт Корпорейшън - фирма регистрирана в Сейнт Винсент и Гренадини. Като управители са посочени Ярон Шама и Маи Мирецки. 

Дружеството-собственик на Гранд Мол пък е "Оркид Мулти Комплкес - Варна" ЕООД. И тази фирма е със седалище и адрес на управление ул. "Андрей Сахаров" No 2 Гранд Мол, ет. 2, административен офис. Единият от управителите е също носи фамилията Мирецки, различно е малкото му име - Офер. Освен Офер Мирецки като управител в това дружеството е записан и Гай Нисим Мейохас. "Оркид Мулти Комплкес - Варна" също е регистрирана в Сейнт Винсент и Гренадини. 

Вижте всичко по темата 

Семейството на убития в мола: Нягол на мравката път правеше

Убийците от мола - на възраст между 20 и 25 години

Тримата охранители в мола убили жертвата си по особено жесток начин

Починалият в мола - жертва на убийство

Мъж умря в мола