Чалга в "Климент", ретро в Пета (видео)

Зрелостници подгряха с алкохол още в училищния двор

В лъскав автопарк се превърна централното СОУ "Св. Климент Охридски" във Варна, чиито абитуриенти решиха да паркират украсените си возила като на изложба в двора на школото. Зрелостниците се бяха погрижили и за звуковото оформление, надувайки тромби и огласяйки пространството с чалга ритми. По-различен музикален елемент внесе за кратко дванадесетокласник, който пусна и запя рап. Част от младите господа подгряха още в двора на училището си, надигайки бутилка с уиски, а дамите се поразкършиха на поп фолк ритмите.

На ретро стила пък бяха заложили в Пета езикова гимназия "Йоан Екзарх". Поне петима абитуриенти пристигнаха с атрактивни ретро автомобили. Бутилка с алкохол се завъртя отрано в ръцете и на някои от възпитаниците на Пета гимназия.  

Един от тях, който също пристигна с ретро кола, пък беше докарал поразителна прилика с Джони Деп. С пура в ръка, светъл костюм и модни очила младежът бе досущ като кино звездата.

Иначе зрелостниците на двете гимназии затвърдиха впечатленията, че истерията с кича и лъскавите зрелищни тоалети е отминала. Стилни дълги изчистени рокли, предимно с голи гърбове или с дантели, бяха избрали болшинството от младите дами. На класически костюми бяха заложили и зрелостниците.

СНИМКИ ТУК »

Не липсваха и по-екстравагантни тоалети като къса рокля с пухчета и влачеща се по земята ефирна одежда. И докато при булчинските рокли все по-често се налага тенденцията да са различни от бялото, то няколко от зрелостничките се бяха спрели именно на този цвят и напомняха на младоженки. Откъм прически момичетата бяха без забележки. Стилни кокове, къдрици или свободно пуснати коси, лек грим и семпли бижута бяха финалния щрих във визията им.

На всички зрелостници Varnautre.bg желае попътен вятър и правилни избори в живота. Честито!