Тони Димитрова пее в помощ на децата от най-зелената градина на Варна

Архив Варна

08-12-2009, 08:46

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

С концерт на Тони Димитрова започва благотворителната кампания в помощ на Логопедична детска градина във Варна. В нея се обучават 120 деца със специални нужди.


Дворът на градината е с площ от над 12 декара в самото сърце на Морската градина, но поради липса на средства и работна сила, мястото не е достатъчно поддържано, има опасни настилки, по-голямата част от катерушките са метални и ръждясали.


Община Варна също ще помогне за облагородяването на двора, неговото почистване, правилно озеленяване и подмяната на детските съоръжения. За изпълнение на проекта са необходими обаче и допълнителни средства.  По идея на ръководството на Логопедичната градина, мястото може да се превърне в двор за игра и събития за всички деца от гр. Варна, които ще могат заедно със своите родители и приятели да прекарват весели и спокойни моменти на едно голямо зелено пространство, което е напълно защитено и оградено.


Затова на 14 декември от 19,30 ч. в хотел „Романс” в курорта „Св.Св. Константин и Елена”  ще гостува любимата на всички Тони Димитрова, която ще подкрепи със своето участие благородната кауза.


За гостите ще пее и Иво Донев от Music Idol 2. Ще участват и детски танцови формации, ще има коледни кулинарни изненади, томбола с много награди, търг на ценни предмети, уникален коледен базар - част от приходите ще бъдат дарени на каузата.



Цената на куверта, който можете да заявите в PR Agency Anettevents на [email protected] или на 0885 070895, е 70 лева.