Феновете на Черно море: Всеки необвързан с договор футболист ли трябва да чакаме на Тича?

Спорт

14-12-2011, 09:19

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Спекулациите относно новите попълнения в Черно море нямат край  

Ясната стратегия, обявена многократно от шефовете на Тича, да се привличат само свободни агенти, ражда все повече и повече спекулации относно новите попълнения в Черно море.

Един чул, а друг разбрал! Всеки разтрогнал договора си с клуба, в който се е подвизавал, се изпраща на „Тича". Всичко това е нормално, след като се знае, че новите имена, които ще играят в Черно море напролет, ще станат ясни едва след като те подпишат с Морето, а това ще се случи след Нова година. 
Най-новото, което се тиражира в медийното пространство, е името на Владислав Златинов. Последният тим, за който играеше Златинов, бе този на „Берое". След като обаче двете страни се разделиха по взаимно съгласие в началото на декември, той вече става за Черно море". Но съвсем случайно има и друга опция пред Златинов. Тя е 28-годишният футболист да играе и зад граница....
„Най-сигурните" попълнения обаче са тези от Южна Америка. Бразилци, венецуелци и всякакви други от Латинска Америка са с „привилегии" за акостиране на „Тича". Последното, което се появи като информация в медиите, е мистериозно бразилско крило, което е между 23 и 25 години, подвизаващо се в тим от родината си. В „Черно море" чакат кариоката за началото на зимната подготовка, която стартира на 10 януари. Съществува и вероятност това да не се случи, тъй като може той да не успее да разтрогне договора си с бразилския тим.
Феновете на „Черно море" се питат всеки необвързан с договор футболист ли трябва да чакаме на Тича?