Ветерани на Черно море събраха 1125 лв. за Живко Господинов

До този момент ръководството и ветераните на Спартак (Варна) не са отделили дори лев за най-голямата легенда на клуба

Ветераните на Черно море събраха 1125 лева за Живко Господинов от благотворителния мач по футбол, който организираха в зала "Владислав". Сумата бе предоставена на Живко днес.

"Направихме това, тъй като сме футболни хора, обичаме футбола и сме черноморци. Живко Господинов е наш колега, голяма футболна личност на Варна и най-добрият футболист в историята на Спартак. Пазя му място в състава за двубоя между ветераните на двата варненски клуба, с който ще отпразнувам 70-годишния си юбилей на 11 април", заяви голмайстор №1 в историята на Черно море и Варна Стефан Богомилов-Чечи.

"Ние сме Черно море и винаги показваме съпричастността си към нашите съмишленици. Тези пари може да не помогнат на Живко, но ще го стоплят и той ще знае, че има приятели, на които може да разчита“, допълни Милен Бакърджиев.

Петър Петров също бе лаконичен: "Пред болестта всички са равни. Дадохме нашата подкрепа на Живко и вярваме, че ще се излекува напълно и отново ще участва в мачовете ни."

Живко Господинов изрази своята благодарност към ветераните на Черно море. "Изключително съм им благодарен за жеста и уважението към мен. Пожелавам им да са живи и здрави и да изкарат хубави коледни и новогодишни празници", каза Жиката.

Ветераните на Черно море са вторите у нас, които помагат материално на бившия национал в битката му с рака. Живко бе подпомогнат и от Спартак (Плевен) с 500 лева. Неприятно е обаче, че до този момент ръководството и ветераните на Спартак (Варна) не са отделили дори лев за най-голямата легенда на клуба.