Охраната в Гранд мол се забавлявала с ножове (видео)

Чалга и агресия към жените - на профила на единия от обвинените за убийството на Нягол

Как са се забавлявали охранителите в Гранд мол, става ясно от профила във Фейсбук на един от обвинените в убийството на 52-годишният Нягол Профил. 22-годишният Красимир Димитров, който вчера засмян напусна съда, след като му бе определен постояненен арест, не се е пестил в социалната мрежа и от това, което е публикувал проличават няколко неща. Охранителите в мола са се забавлявали по коридорите на търговския център, размахвайки ножове. Красимир е заснел свой колега, като го подканя да мята хладното оръжие, след което да повтори.  Колегата му изпълнява етюда с цигара в уста. 

От профила на Красимир е видно още, че е върл любител на чалгата и има агресивно отношение към жените. Освен псувните и обидните коментари, Красимир демонстрира неуважение към дамите и чрез снимки. 

Преди две години Красимир е бил на бригада в Ричмънд, Вирджиния в САЩ, където е работел като спасител. Там той рядко е спазвал правилата за движение по пътищата, за което сам си признава в профила си. С колата, с която се фука в социалната мрежа по време на престоя си в САЩ, освен че не е спазвал правилника за движение, Красимир и редовно огласял американските улици с чалга. 

Другият от обвинените за убийството в мола - 24-годишният Ангел Николов пък е моторджия. От неговия профил става ясно, че двуколесните са най-голямата му страст и той често е обичал да ги сменя. Двамата с Красимир са били приятели.

Третият от охранителите, които пребиха до смърт човек в мола, 19-годишният Цветан Маринов не е поддържал контакт с останалите двама в социалната мрежа. От снимките му в мрежата става ясно, че е любител на водни спортове и също смело позира в профила си във фейсбук с хладни оръжия. 

Всичко за убийството в Гранд мол вижте тук

Мъж умря в мола

Починалият в мола - жертва на убийство

Тримата охранители в мола убили жертвата си по особено жесток начин

Убийците от мола - на възраст между 20 и 25 години

Семейството на убития в мола: Нягол на мравката път правеше

Молът и охранителната фирма с роднинска връзка

В Гранд Мол уволниха началник-смяна от охраната си

Близките на убития Нягол не смеят да кажат на майка му как е умрял

Охранителите, обвинени в убийството на Нягол, влязоха в съда 

Убийците от Гранд мол и друг път са били клиенти