На работа като на море

Общество

17-05-2018, 11:08

Снимка:

icard.com

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Нови възможности за работа и развитие в IT сферата в морската ни столица

На пазара на труда във Варна се забелязва интересно раздвижване. По последна информация от водещи кариерни портали, базираната във Варна, но оперираща на международно ниво, компания iCard АD, активно набира нови служители за централата си.

Срещнахме се с Женя Петрова, мениджър “Човешки ресурси“, за повече информация по темата. Тя съобщи, че в момента в iCard има отворени позиции в 14 различни отдела, като най-вече се търсят специалисти в сферите на IT, Business Analysis и Software Development за централния офис във Варна. 

Активното търсене на IT специалисти във Варна е резултат от нуждата на iCard да покрие нарастващия международен интерес към продуктите си. Компанията е една от най-бързо развиващите се лицензирани издатели на електронни пари в България и e сред лидерите на европейския пазар на финансови услуги, базирани на високи технологии, предоставящ сигурни, достъпни и иновативни финансови решения вече повече от 10 години.

„Ние вярваме, че професионалното развитие на служителите осигурява растежа на компанията и затова инвестираме изключително много в него. Искаме както младите, така и професионално утвърдените хора да имат европейски условия на работа, да останат в България. Има какво да им предложим. Горд съм, че вече много хора избраха да живеят и работят във Варна, а компанията ни допринася за тази положителната тенденция“ заяви Явор Петров, изпълнителен директор на iCard.

В момента в iCard работят над 500 служители, които обслужват и развиват разнообразното продуктово портфолио на компанията, включващо брандовете - iCard, LeuPay, GiftCard, myATM, iCard Direct и други. iCard oперира във всички държави от ЕС и обслужва над 250 хил. частни и над 55 хил. бизнес клиента, като извършва повече от 10 милиона трансакции годишно.

 

Повече за актуалните вакантни позиции може да научите на icard.com/careers.