Цесекар, жертва на комара, избра ДПС

Мисия София

21-04-2013, 09:36

Снимка:

ДПС

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пловдивската полиция привика кандидат-депутати от ДПС

Валентин Найденов, който наказа Атлетико (Мадрид), иска в парламента от 23-и МИР

Една от футболните жертви на комара изплува в листата на ДПС в столичния 23-и МИР!

Става дума за бившата знаменитост на ЦСКА Валентин Найденов.

Бранителят, която преди време наказа с феноменален гол Атлетико (Мадрид) в мач за купата на УЕФА, е на избираемото трето място в листата на Движението. Появата му там е меко казано скандална.

Допреди 3-4 години Найденов, който е известен със слабостта си към комара, се укриваше в столичния квартал "Надежда" от хора, на които дължи пари. По-късно пък на няколко пъти бе забелязван в компанията на охранени мъжаги от кохортата на "Титан".

Странно е как този човек, който е издигнат от Инициативен комитет на непротестиращите български студенти от България и чужбина, ще прокарва нов морал в политиката, след като бе изхвърлен от последните си три клуба заради съмнения във футболния морал.

Дори в Спартак "Вн" официално го обвиниха, за една от загубите си в Пловдив и му показаха вратата. След това Найденов се преориентира към аматьорския футбол, където пак забърка скандал. Той бе част от националния ни отбор по плажен футбол, който записа загуби с по 10-15 гола разлика. Мачовете бяха разследвани по искане на букмейкъра БЕТ 365, където пропищяха от Найденов и компания.

Вальо го беше закършил толкова сериозно, че обикаляше бившите си съотборници, за да ги моли за 30-40 лева назаем. Това бе причината и съпругата да му покаже вратата на семейното жилище с ултиматум да не се връща, докато не спре с хазарта.

Найденов е третият футболист, закъсал с парите, който продава душата си на Доган.

Преди него на ДПС пристана и друг бивш защитник на ЦСКА – Емил Кременлиев. Той дори бе водач на листата в 23-и МИР. Легендата на Левски Божидар Искренов пък беше кандидат за кмет на "Подуяне" от ДПС.