Емануела се завърна с гръм и трясък на сцената (СНИМКИ)

Певицата демонстрира перфектна форма и щуро настроение

Фолк коконата Емануела се завърна с гръм и трясък на клубната сцена на фаталния петък 13-ти.

Първият клубен концерт на певицата, от четири месеца насам, беше в едно от най-луксозните заведения в България, в центъра на София.

Два месеца след раждането на второто си дете хубавицата демонстрира завидна форма и настроение. Тя излезе на сцената с прилепнала черна рокля очертаваща красивто тяло и плоския й корем и запя с ангелски глас, което накара публиката да скочи на крака.

Явно бременността, раждането и грижите за малкия Димитър не са оказали влияние на външния вид и излъчване на синеоката красавица, напротив тя изглежда още по-нежна, женствена и енергична, забелязаха феновете й.

На сцената с певицата излезе ефектен балет с екстравагантни тоалети, а две нейни колежи бяха бек вокалистки по време на изпълненията.

По повод първият концерт на Емануела след раждането, домакините от заведението отвориха скъпа бутилка луксозно френско шампанско, с което почерпиха певицата.

В препълненото заведение непознат почитател шокира звездата на АРА Мюзик след като излезе на сцената и я засипа с истински банкноти, чужденецът вадел пачките от куфарче и ги хвърлял в своеобразен дъжд от пари по време на изпълнението й, разказаха очевидци.

Пред Bulgariautre.bg Емануела опроверга злобните слухове, че е изоставена. Певицата призна, че в момента е сама тъй като  приятелят й е по работа в Бургас, но факта, че тя тръгна отново по участия говори за това, че Митко й има пълно доверие.

Добрата новината за феновете е новия проект на изпълнителката, който тя осъществява в момента. Новата песен е готова и предстои заснемане на видеоклипа следващата седмица.