Клюкарски миш-маш с Елза Парини – „Съмър едишън”

Булевард

14-07-2015, 18:30

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спенс: Забранявах на Криско да пее за амфетамини

Криско се изхвърли, иска уникален джип (ВИДЕО)

Фики Стораро тъжен, ходи му се на училище

Азис се моли да иде в Пайнер

Пайнер-лийкс – изтече списъка с победителите

Анелия призова гримьорът Бони за проекта „Генерал” (ВИДЕО)

Мис Бони пощури родните звезди

Мис Бони просълзи приятелите си

Анита Мейзер: „Аз съм лицензиант на конкурса “Mrs Bulgaria World”!

"Мис Пепеляшка" Анита Мейзер дарява хонорара от шоуто

Анита Мейзер за войната на „миските”, лицензите и световните конкурси

Анита Мейзер подари лентата си на Слави Трифонов

Вижте причината за раздялата на Алисия и Ники Михайлов (СНИМКИ)

Алисия не смее да пее на живо

Потвърдено! Емануела напуска Ара Мюзик (ВИДЕО)

Клюкарски миш-маш с Елза Парини

Клюкарски миш-маш

„Да начешем езиците” с Елза Парини

Седмица облечена в клюки

Най-грозните рокли на Планета-та

Наградите на „Планета”, резил в HD формат

Параноичната Николета Лозанова нарече "боклук" водеща от БНТ

Николета Лозанова: Продадохме „Бентли”-то преди месеци

Валери инвалид, Николета личен асистент? (ВИДЕО)

Жана Бергендорф е пусната от ареста

Жана Бергендорф І Невъзможни сме сами

Любо Киров написа новия хит на Жана Бергендорф (Видео)

Деси Зидарова: С Фики сме само приятели

Две яйца от Алисия, натрошена буца Фики, щипка Жана, нарязан на дребно Касъмов и печен Бони на вкус, всичко се разбърква с Анита Мейзер и се пече на бавен огън като новоизбран Мистър София

Може би се чудите защо между изданията на моя клюкарски миш-маш има такива дълги паузи, отговорът е много елементарен, точно толкова колкото елементарен е и родния „шоубиз”.

Причината се крие в това, че „клюките”, които в единия случай са измислени, а в другия са плиткоумен и жалък опит за ПР (Популяризиране на Резила), се занимават все с едни и същи дотегнали на трезвомислещата част от населението персони.

Не минава ден без „новина” за Николета Лозанова и някой от всичките й, Алисия и някой от всичките й, Благо и една от малкото му и т.н. Така че, нищо ново, а... освен новината за наркотичната зависимост на Жана Шмъркендорф, за която всички знаеха, но премълчаваха, досега.

Жана и наркотиците

Миналата седмица страната беше „разтърсена” от новината, че победителката от Екс Фактор (странно, но това означава – бивш фактор) се сбила с бащата на детето си при битов скандал, а „зорки” и „наблюдателни” съседи повикали полицаите.

Жана в линейката след инцидента

Там, в дома на певицата блюстителите на реда открили наркотици, твърди клюката. После се уточнява, че всъщност открили марихуана. Ами че, тя тревичката отдавна не се смята за наркотик по света, особено в Холандия, Колорадо, Вашингтон, Австралия, Румъния (от вчера), Аляска и Уругвай, с уточнението в някои от страните „за медицински цели”.

После, червенокосата като великденска репичка, Марихуана Бергендорф се яви в ефир, порева малко и призна грешката си. Едва ли някой се съмнява, че това е по съвет на мастит продуцента обгърнала като „октопод” с пипалата си родната поп сцена Саня Армутлиева.

Ако боядисаната факторка говореше от сърце, тя щеше да каже – Да, пафкам си от години и няма нищо лошо в това, цял свят го прави. Да, скарах се с мъжа ми и какво от това, всяка двойка се кара. Въпреки че съм „рок стар” и аз съм човек.

Но вместо това Пуф-пафендорф редеше извинения и обяснения, като средношколка хваната с цигари в междучасието, обилно подквасени с ред сълзи, ред сополи.

Жана реве в ефир

Стига сме се занимавали с еднообразното и скучно битуване в българската поп музика и да се прехвърлим към къде, къде по-интересните фолк фурии и разни чалга кикимори.

Певици VS Касъмови

Досега се опитвах да си мълча и да не коментирам темата около разводът на няколко поп-фолк певици и техният продуцент. Мълчах си просто защото няма нищо за коментиране. Когато продуцента нехае и не се грижи за инвестицията си, и умишлено спъва кариерата на талантливите си артисти за да стимулира такава у друг бездарен свой продукт, нормално е накрая да си остане само с бездарния, а останалите да го напуснат, зарежат, изоставят и бързо да забравят.

Сега обаче, наяве излязоха няколко нови „факти”, които правят намесата ми неизбежна.

Според публикации в интернет, причината Алисия да се ползва с огромното благоразположение и неограничен бюджет на продуцента си Виктор Касъмов се криела в гореща интимна връзка между двамата.

Алисия и Виктор Касъмов

Секс аферата датирала от 15 години и била основен фундамент за музикалната кариера на певицата. Клюкарите дори поясняват, че горещите срещи се състояли даже докато Ася си имала официален партньор, тоест тя слагала рога на Валерката и на малката перука системно.

От своя страна Виктор Касъмов явно пък е изневерявал на красивата си съпруга поддържайки тайни интимни отношения с напористата певица Алисия.

Те напуснаха Ара Мюзик

Заради целенасоченото пренебрегване на основните си кадри и лансиране предимно "творчеството" на Алисия, певиците Ивена, Джина и Емануела зарязаха Ара Мюзик. По-рано преди тях се усетиха Ваня, Кали, Джордан и Крум. Сега единствената малко по-известна изпълнителка на Виктор Касъмов остана Алисия.

Бони VS Ненчо

Междувременно, покрай този скандал лъсна и още една история. След взаимни интернет нападки между топ гримьорът и стилист Бони и Ненчо Касъмов, брат на Виктор и също музикален продуцент, стана ясно, че братята продуценти били забранили на изпълнителите си да ползват услугите на гримьора и да комуникират с него. Целта била да не излизат подробности от кухнята на фирмите им, заради пиперливия и остър език на Бони.

Емилия и Мис Бони

Дуетите на Пайнера

Сега извъртам поглед към вече безусловният монополист във фолк бранша Митко, по-известен като Пайнера, и подопечните му артисти. Поради нароилото се Пайнер семейство и слабата производителност на чалга композиторите, „инженерната” мисъл на Митко заложи на дуетите. Схемата комбинира по-слаби и неизвестни „творци” с вече наложени и разпознаваеми имена и гласове.

Така бързо набраха популярност противоречивите образи на Фики Стораро и Галин. И двамата обичани от едни и осмивани от други. Фики заради етническия си произход и несъразмерно тренираното си тяло, а Галин заради съмненията в сексуална пристрастеност към силния пол.

Мистър СофияНец ?!

Странен конкурс за мъжка красота също разбуни духовете през уикенда. Състоялият се в неделя избор на Мистър София предизвика шумни коментари в социалните мрежи. Според едни, петнайсетте кандидати не могат да бъдат представителна извадка защото не са най-красивите софиянци. Други пък наблягат на факта, че мераклиите за титлата са жадни за изява провинциалисти.

Интернет потребителите отбелязват, че участниците не са от столицата и е смешно да се борят за титлата Мистър София, ето извадка от коментар в мрежата:

„За тези провинциални момчета има конкурс "мистър България", в който биха могли да участват! Мистър София ТРЯБВА да бъде от София, а не от Пирдоп с бесен диалект !!!”.

Коментиращите призовават организаторите да се откажат от подобни събития и да се пренасочат в друг бранш.Анита Мейзер

Съдия във въпросния конкурс беше и Анита Мейзер, гърдестата варненка отново се появи в медиите след като плъзна слух, че ще участва в поредния сезон на Биг Брадър. Тази година воайорското шоу ще е разделено на три части – първата ще е с обикновени българи, втората - с популярни нашенци, и третата – с такива, вече участвали в други риалити формати. Станалата популярна Мейзер е гласена именно за финалната част заради интересната си биография и безбройните преживелици по света.

Новото жури на Х Фактор

Другата клюка, която ротира в мрежата макар и на заден план, е отпадането на Мария Илиева от журито на Х Фактор. Вече е ясно, че на масата на съдиите има големи рокади, известни са две нови имена това са Криско и Маги Халваджиян, кои ще са другите двама все още се пази в тайна.

Съдейки по „библията” (книгата с точната рецепта) на формата другите двама съдии трябва да са жени, една утвърдена певица и един голям музикален спец.

Най вероятно Саня Армутлиева ще запази столчето си в шоуто, но Мария Илиева била дотегнала с постоянните си изисквания и претенции и ще бъде подменена с друга своя колега.

Рокади в съдийския състав

Сега спирам, защото е лято и ми се иска да натрупам възможно повече запознанства на плажа, до скоро.