Стартира записването за традиционния коледен турнир по футбол

Спорт

29-11-2018, 22:26

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Проявата ще се проведе в периода 21 - 23 декември в Спортна зала "Никола Станчев"

Започна записването за традиционния коледен турнир по футбол организиран от Община Бургас. Тази година проявата ще се проведе в периода 21 - 23 декември в Спортна зала "Никола Станчев".

Всички отбори, които отговарят на изискванията по Регламента на турнира, трябва да подадат своите заявки за участие в срок до 12 декември на тел: 0895 638283 или 0885 795 776.

Техническата конференция ще се проведе на 14.12 (петък) от 16:30 ч. в сградата на Община Бургас. На конференцията е задължително присъствието на всички капитани на отборите или техни представители.

На техническата конференция ще бъде изтеглен жребия за турнира и разпределението на отборите по групи. Програмата на срещите по часове и дни  ще се публикуват в официалния сайт на Община Бургас.

При записани повече от 16 отбора се изиграват предварителни квалификации за редуциране на бройката до 16. Датата и часа за изиграване на Квалификационните срещи ще бъде определен на техническата конференция.

Тази година освен купи и индивидуални статуетки за най-заслужилите, Община Бургас е предвидила турнира да има награден фонд. Първите осем отбора ще получат парични награди, както са описани в регламента на турнира. Също така всеки отбор ще получи подарък топка.

Молим, преди записването за турнира, всички да се запознаят с регламента, който е публикуван на официалния сайт на Община Бургас - направление спорт - нормативни документи:

https://www.burgas.bg/bg/info/index/1034